3 hete megvan. Mitcsináljak?
Szóval már 3 hete lesz holnap hogy megvan, és már nagyon idegesít. Az lenne a kérdésem, hogy mit tudnék tenni, hogy elmúljon? Nőgyógyàsznàl még nem voltam soha. És ha elmennék így is megvizsgàlna, hogy megvan? Mert nagyon parázok tőle xd
Ja és a citromlé tényleg segít? És ha igeen akkor a limonàdé is? Azt iszom 2 napja.
15 éves vagyok:)
A vàlaszokat előre is köszönöm.
recept nélkül lehet kapni patikában rutascorbint. nekem legutóbb ezt javasolta a nőgyógyász, hogy enyhíthet valamennyit a problémán.
DE:
3 hét folyamatos vérzés már nagyon orvosért kiált.
és igen, jó eséllyel megvizsgál, de figyelembe veszi, hogy fiatal vagy, sosem voltál még nőgyógyásznál, szóval óvatos lesz.
16 voltam, hasonló problémával, de szerencsére mindig volt 1-2 nap, amikor nem véreztem, így akkor tudtam orvoshoz menni. bimanuális vizsgálatot csinált (szűz voltam, tehát végbélen keresztül) és hasi ultrahangot.
most, majd 20 évvel később szintén hasonló problémával éppen vérzés közben mentem orvoshoz. Őt nem zavarta, nem engem látott így először.
Jéghideg vízben való fürdés nem befolyásolja, hogy 3 hete meg van..max felfáznál, de nem hetekkel tovább menstruálnál..a felfázáshoz meg semmi köze a menstruaciónak...
3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!