Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3 hete megvan. Mitcsináljak?

3 hete megvan. Mitcsináljak?

Figyelt kérdés

Szóval már 3 hete lesz holnap hogy megvan, és már nagyon idegesít. Az lenne a kérdésem, hogy mit tudnék tenni, hogy elmúljon? Nőgyógyàsznàl még nem voltam soha. És ha elmennék így is megvizsgàlna, hogy megvan? Mert nagyon parázok tőle xd

Ja és a citromlé tényleg segít? És ha igeen akkor a limonàdé is? Azt iszom 2 napja.

15 éves vagyok:)

A vàlaszokat előre is köszönöm.

2017. aug. 17. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Ha hormonális jellegű problémád van, azt nem fogja megoldani a citromlé. Három hét folyamatos vérzés, az már nem az a kategória, amire azt lehet mondani, hogy "normális, még fiatal vagy, be kell állnia". Beszélj anyukáddal és menjetek el nőgyógyászhoz mindenképpen! Egyáltalán nem kell tőle tartanod, ez az élet rendje, ha nagyobb leszel és szexelni fogsz, akkor rendszeresen kell majd járnod orvoshoz vizsgálatra. Keressetek anyukáddal nőnemű orvost, talán akkor kevésbé érzed magad feszélyezve! :)
2017. aug. 17. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

recept nélkül lehet kapni patikában rutascorbint. nekem legutóbb ezt javasolta a nőgyógyász, hogy enyhíthet valamennyit a problémán.

DE:

3 hét folyamatos vérzés már nagyon orvosért kiált.

és igen, jó eséllyel megvizsgál, de figyelembe veszi, hogy fiatal vagy, sosem voltál még nőgyógyásznál, szóval óvatos lesz.

16 voltam, hasonló problémával, de szerencsére mindig volt 1-2 nap, amikor nem véreztem, így akkor tudtam orvoshoz menni. bimanuális vizsgálatot csinált (szűz voltam, tehát végbélen keresztül) és hasi ultrahangot.

most, majd 20 évvel később szintén hasonló problémával éppen vérzés közben mentem orvoshoz. Őt nem zavarta, nem engem látott így először.

2017. aug. 17. 13:38
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Menj el nőgyógyászhoz mindenképp, így is megvizsgál! Főleg, ha elmondod hogy 3 hete menstruálsz...nagyon nem normális akarhány éves is vagy, hogy ilyen sokáig meglegyen...vmi nincs rendben! Szólj anyukádnak, hogy kisérjen el..
2017. aug. 17. 13:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettem leírni, hogy amikor volt az a pár nap nagyon meleg (bocsi nem tudom pontosan mikor volt) jéghideg vizben fürödtem 3-szor vagy 4-szer, úgy hogy megvolt.
2017. aug. 17. 13:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Hogy várhattál ennyi ideig? Már régen el kellett volna menned nőgyógyászhoz, szerintem még ma kérj időpontot, vagy menj el délután, ha nem rendel, akkor holnap délelőtt.
2017. aug. 17. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Jéghideg vízben való fürdés nem befolyásolja, hogy 3 hete meg van..max felfáznál, de nem hetekkel tovább menstruálnál..a felfázáshoz meg semmi köze a menstruaciónak...

3-as voltam

2017. aug. 17. 14:17
 7/7 anonim válasza:
Miota van meg? En 13 eves vagyok, masfel eve menstrualok, es mikor megjott egyvegben fel evig megvolt. Az elso ket evben a nogyogyasz azt mondta, lehet ilyen. Hormonalis gond. Sztem menj minel hamarabb nogyogyaszhoz, legalabb te is megnyugszol :)
2017. aug. 17. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!