Valaki normális, lelkiismeretes munkát végző nőgyógyászt tudtok?
Igazából nem is tudom, hova forduljak a tüneteimmel.
Most vagyok 20 éves, évek óta pattanásokkal küzdök, de már voltam egy csomó bőrgyógyásznál és hiába, mert csak ilyen-olyan kenőcsöket írtak fel, meg fogamzásgátlót akartak felírni. Mondtam, azt biztos nem fogok szedni. Véleményem szerint ezt nem arra találták ki hogy megszüntessék a pattanásokat. Az oké, hogy sokaknál eltünteti, de nem egyszer hallottam már, hogy amint abbahagyják, vissza is jönnek a problémák. Szóval a lényeg: nem tüneti kezelést akarok, hanem a probléma okát feltárni, azonban eddig egyik orvos sem volt hajlandó elküldeni hormonvizsgálatra (én kértem, erre a válaszuk kábé mindnek az volt hogy minek az nekem).
A ciklusom is rendszertelen valamint erős görcseim szoktak lenni, amikor megjön.
"eddig egyik orvos sem volt hajlandó elküldeni hormonvizsgálatra (én kértem,"
Olyan orvost keresel, aki a te kívánságod szerint gyógyít?
Ugye humorizálsz...
bizony van olyan gyógyszer, amit direkt erre találtak ki, és kvázi mellékhatásként fogamzásgátló csak. a diane 35 pl ilyen. nem fog.gátló, hanem hormongyógyszer.
endokrinológussal próbálkozz esetleg.
nőgyógyász mit mond a rendszertelen ciklusra?
Első válaszoló: nem, nem viccelek és egyébként ne dramatizáld túl a dolgot. No comment.
A másik 2 válaszolónak köszönöm!
A rendszertelen ciklusra és erős görcsökre csak a fog.gátló jó.
Ismerek egyébként, az én dokim ilyen, de nem tudom, hogy merre laksz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!