Holhos_dalma19 kérdése:
Ha 4 negatív tesztem volt, az utolsót vasárnap csináltam. De mondjuk rosszul vagyok. Az mit jelenthet?
Figyelt kérdés
A hasam szurkal vagy a petefeszkem ,neha a mehem is.A hasam alja meg van puffadva.A mensim rakoncatlankodott,most mar meg sem jott.Mindjart megjon erzesem van.Gorcsolget a hasam neha.Fogamzasgatlo tablettat szedek(Lindynette)
Mi lehet a baj?
4 negatív tesztem volt,holnap csinalok megegyet.
2017. aug. 17. 10:38
1/20 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz, nehogy baj legyen!
2/20 anonim válasza:
Nőgyógyászhoz menj, mert a cisztának is lehetnek ilyen tünetei. 4 negatív teszt után, felesleges egy 5.-et is csinálnod szerintem. De ezt már tegnap is leírtam ;)
3/20 A kérdező kommentje:
De biztos,hogy nem lehetek terhes?Esetleg nem mutatja ki a teszt?Nagyon parázok..
2017. aug. 17. 10:56
5/20 anonim válasza:
Ha normálisan szeded a fogamzásgátlót, és van 4 negatív teszted, kb. 0,0000001% rá az esély, hogy pont terhes lehetsz, csak a teszt sem mutatja,mert te vagy az a 10.000-ből 1, akinek nem választja ki a hcg-t a szervezetéből és hiába tesztelsz! Ne viccelj már....
Viszont a fogamzásgátló is tud galibát okozni, ha neked pont nem megfelelő. Pl, cisztát is.
6/20 A kérdező kommentje:
5 napja kezdtem el szedni ujra,mert leallasom volt,akkor kellett volna.Bar mar elotte se volt nagyon semmi a júliusi hónapban sem.De gondolom egy X-epil gyorsteszt csak kimutatja,főleg ha már négyet csináltam.De mindegyik negatív volt.Gondolom azért a teszt kimutatná,ha van valami a hasamba.
2017. aug. 17. 11:19
7/20 anonim válasza:
Nogyogyasz!! Nem vagy terhes, de ez igy nem oke!!!!! Nem ertem miert nem lehet fogni magad es elmenni orvoshoz. Ha terhes vagy megiscsak es kicsuszol az idobol?? (Ha rendesen szeded a fog.gatlot 0,0000001% van terhessgere) orvos mielott nagy bajjod lesz!!!
8/20 A kérdező kommentje:
De ha 4 tesztet csinaltam es mindegyik negativ lett,akkor hogy vagyok terhes?Nem ertem.Ki kellene mutatni , ha az lennek .Csinalok meg egyet holnap.4 negativ teszt csak nem szorakozik.
2017. aug. 17. 12:15
10/20 A kérdező kommentje:
Mert?
2017. aug. 17. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!