Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mi lehet a baj,...

Szerintetek mi lehet a baj, maradhat ki menstruaciom emiatt?

Figyelt kérdés
Most megyek egyetemre, és elköltözöm itthonrol és emiatt elég sokat stresszeltem meg előtte a felvételik miatt is, és bár elég rendszertelen a ciklusom most már másfél hónapja nem jött meg. (Szoktak lenni ilyen nagy késések is ha sokat izgulok). Csináltam egy tesztet is (elég érzékeny tesztet vettem, és amugy is már három hét eltelt azota hogy egyutt voltam a baratommal) az negativ lett. Szerintetek maradhat ki most emiatt egy menstruacio? Annak idejen amikor gimnaziumba mentem emlekszem akkor kimaradt egy. Vagy valami komolyabb gondot jelenthet ez a rendszertelen ciklus?
2017. aug. 16. 18:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Stressz miatt igen, késhet.

De írod, hogy szoktak lenni nagy késésesek és azt is írod, hogy már egyetemre mész, tehát nem vagy már olyan fiatal, én a helyedben ellátogatnék nőgyógyászhoz, hogy kivizsgálják az okát. Ugyanis stressz ide, stressz oda, ennyi idősen azért már illő lett volna a vérzésednek beállnia rendszeresre, és állhat valamilyen egészségügyi gond a háttérben, ami miatt ilyen sokat késik többször.

2017. aug. 16. 19:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak az a furcsa, hogy amikor nem stresszelek semmi miatt akkor mindig megjon szinte napra pontosan. De felkeresem akkor majd a nőgyógyászom, köszönöm a választ! Terhesseg viszont akkor kizart igaz?
2017. aug. 16. 20:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha védekeztetek, akkor kizárt.
2017. aug. 16. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!