Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygyulladás vagy bőrirritá...

Hüvelygyulladás vagy bőrirritáció?

Figyelt kérdés

Néhány hete (nyaralás előtt) kezdődött a hüvelybemenetem melletti égő érzés, fájdalom. Folyást nem tapasztaltam. A barátommal lefeküdtem azóta, semmi fájdalmat nem éreztem a hüvelyemben.

Jelenleg pirosak a kis-és nagyajkaim, de semmi hólyag, folyás, ilyesmi nem látható. Körülötte a bőrön mindkét oldalon kiütések (mint a szőrtüszőgyulladás) vannak és néhol hámlik a bőröm. Szerintetek mi lehet? Lehet herpesz, csak már eltűntek a hólyagok? Egyéb fertőzés? Allergia? Betadine-nal fertőtlenítettem párszor, de semmi javulás.

Nőgyógyászhoz menjek vagy bőrgyógyászhoz? Annyira kínos..

2017. aug. 14. 15:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Nőgyógyászhoz, nincs ebben semmi kínos.
2017. aug. 14. 16:07
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én herpeszre tippelnék így elsőre, nem mindig jár hólyagokkal. Illetve a te esetedben a "begyulladt szőrtüszők" igazából hólyagok lehetnek. Menj bőrgyógyászhoz, ott átlalában türelmesebbek, meg a kint ülők se fogják egyből levágni, hogy nemi panaszod van mint a nőgyógyászaton.

(Egyébként ha kiderül, hogy herpeszed van, akkor napi 2-3 jegelés, kamillás borogatás éjszakára, előtte sós vizes lemosás. Plusz napi 1000 mg C-vitamin meg multivitamin. Ha pedig nagyobb hólyagjaid lennének, akkor almaecetes ecsetelés, de fontos, hogy csak a hólyagra vidd fel fültisztítóval. Mar mint állat, de 2-3 nap alatt leviszi.)

2017. aug. 14. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!