Sárga folyás? Mi ez? Mitől van? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szokott folyasom lenni neha, de ez most sargas lett! Mint amikor a pisi megszarad..
Vilagos szinu.
Nem darabos vagy turos... "sima", nincs szaga egyaltalan.
Mas panaszom nincs, nem faj meg ilyenek.
Nem reg kezdtem el fogamzasgatlot szedni (nem vedekezes miatt, szuz vagyok) es most kellene megjonnie a 7 napban, nem tudom ez befolyasol e.
Elegge megijedtem. Mit tudok vele csinalni?
2017. aug. 12. 07:15
1/3 anonim válasza:
Miert kezdted el szedni?
Amugy szerintem valami fertozes.
2/3 A kérdező kommentje:
Menstruacios rosszulletek enyhitesere + ciszta.
2017. aug. 12. 08:16
3/3 anonim válasza:
Alapvetően a normális folyásnak is van egy kis sárga színe. Ciklustól függően változik. Meg nyilván a gyógyszer is kihathat rá. Ha nincs más panaszod, akkor szeritem normális. De ha belefér az idődbe akkor nyugodtan menj vissza egy rutin vizsgálatra. Bár gondolom a ciszta miatt úgy is járnod kell, legközelebb ha mész kérdezz rá a folyásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!