Miért nem távozik rendesen a vér?
Figyelt kérdés
Ma dèlben arra lettem figyelmes, hogy reggel óta alig van pár folt a betètemen, majd mikor felálltam a vècèről szinte kicsurgott belőlem az összes egyszerre, darabokban, alvadtan. Ülő munkát vègeztem egèsz nap. Emiatt lehet? vagy lehet túl szoros a bugyi? vagy talán valami testi baj ez?2017. aug. 11. 20:32
1/4 anonim válasza:
Nyugi, szerintem semmi probléma nincs, nálam is ez szokott lenni, elég gyakran. Mivel ültél egész nap, ezért mikor felálltál akkor távozott belőled egyszerre sok vér, ez szerintem természetes.
2/4 anonim válasza:
Természetes dolog. Ha ülsz vagy fekszel és keveset mozogsz akkor nehezebben távozik, kevésbé folyik ki. Aztán ha felegyenesedsz akkor egyenes utat kap ami összegyűlt. Nálam is így szokott lenni. Az a "legjobb" benne, hogy mivel általában reggelre szokott megjönni először nem is érzem mikor felkelek. Aztán mikor viharzok lefelé kávét főzni akkor jön az áradat meg a "huu ba..ki" érzés.. :D
3/4 anonim válasza:
Nálam is ez van.
Ez akkor ciki, ha fehérben vagy, és hopp a betéten mindenhová szét is folyik, mert instant átázás.
4/4 anonim válasza:
ne aggódj,nekem is mindig ez van...az a legjobb,amikor még nem kéne megjönnie,és halál nyugalommal hordok fehéret.az érzés felülmúlhatatlan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!