Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van olyan, hogy kimarad a havim?

Van olyan, hogy kimarad a havim?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 15éves vagyok, és szűz. És még az is leszek pár évig, van időm. A havim 12évesen jött meg, és mindig a hónap elején. De most valamiért kimaradt, nem feküdtem le senkivel. Nagyon meg vagyok rémülve, hogy valami baj lehet. Vagy az ilyen előfordul? Mi lehet a baj?
2010. máj. 24. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem felnőttként is volt hogy időnként kimaradt. Azt mondta a dokim, hogy 1-1 belefér, ha 2 marad ki, akkor el kell menni vizsgálatra. De kamaszként bően belefér az ilyen, ne aggódj.
2010. máj. 24. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem 11 évesen volt előszőr mensim és nagyon sokáig tartott, olyan 10-12 napig is,de rendszeres volt,az normális ha néha kimarad v. kicsit előbb v. később jön meg mint ahogy szokott.Szóval ne aggódj emiatt.Ilyen mindenkivel megesik,ezzel nincs semmi baj,ez csak akkor baj,ha túl gyakori a dolog.Kati 28
2010. máj. 24. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is kimarad néha

19/L

2010. máj. 24. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:

nálam is ez van most úgy 14.én meg kelletett volna jönni és nem sokára vége a hónapnak,,,, hát akkor nekem is ez a bajom (tavaly novemberben is kimaradt)

de most áprilisban amikor megvolt ittam citromlevet és most nem tudom hogy ettől van hogy kimardt most a május ?? :OO

15/L

2010. máj. 24. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:
tök normális dolog ha néha kimarad v. csúszik,és örülök neki,hogy nem az a kikapos csaj vagy,mint sokan,több ilyen felfogású kellene.
2010. máj. 25. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!