Ha anyukám bizonyos dolgokat túlstresszel az lehet valami betegség?
Mióta élek, sok a nézeteltérés köztünk. En lazán fogom fel az életet neki szerintem ez nem annyira tetszik és nem teljesen fogadja el annak ellenére, hogy nemrég doktoráltam.
Most, Montenegróból hazafelé jövet az út egy részén semmi baj nem volt, de ahogy a magyar részre értünk, hirtelen elpattant valami. Baj volt ha városban 54-gyel megyek vagy ha nem jön senki közúton akkor 100-zal (90 helyett). Neki végig nem volt bekötve az öve. Ezt megemlítve azt mondta, hogy ne beszéljek vele hangosan. Mondtam, hogy akkor vezessen édesapám. Azóta egy szót nem szól. Annyi még, hogy amikor megállunk, meg kell nézni nem hagytunk-e el valamit, illetve konstans ellenőrizni kell, meg vannak-e a fontosabb tárgyak.
Osszegezve, néha teljesen jó minden, máskor rajön valami. Ez csak sima kirohanás vagy lehet valami komolyabb? Illetve én mit tudok tenni, hogy ne legyen ilyenek miatt elrontva a nyaralás?
Csak rendes válaszokat pls. Köszi!!
Talán a változó kor.....
Köztudott, hogy egyik tünete lehet a hangulat ingadozás. Ki hogy éli ezt meg, nála talán ez már kicsit szélsőséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!