Miért fáj mindig rettenetesen a hasam amikor meg jön a havim?
Nagyon fáj mindig a hasam amikor meg jön,de annyira hogy menni alig birok.Szoktam ilyenkor gyógyszert be venni Algoflex M a neve de nem használ semmit. Ilyenkor mindig magamra kell erőltetni hogy aludjak és miután fel kelek akkor már nem annyira fáj . Valaki tudna valamit mondani hogy mivel tudnám enyhíteni a fájdalmat ? Köszönöm előre is a válaszokat.
17/L.
Szia! ha egészségileg minden rendben, akkor csak arra lehet kenni a dolgot, hogy ilyen alkat vagy. Nekem sem tudtak mondani semmit, hátrahajló méh, mondták, és sajnálkoztak. Borzasztó görcseim voltak minden hónapban. Ájuldozás, hányás, fekvés, suliból hazaküldés.
Az Algoflex M nekem sem jó, keress másikat, ha nem jó, de amúgy fontosabb, hogy mikor szeded be a gyógyszert.
Ne akkor vedd be, mikor már görcsölsz. Akkor már késő. Szedd a gyógyszert megelőzéses jelleggel.
Én így csinálom: ha megjött, azonnal egy szem (Apranaxot szedek). Éjjelre egy szem, mert éjszaka is jön a görcs és akkor már csak arra ébredek, hogy borzasztó, full erővel nyomja. Másnap reggel még egy szem. Délután még egy. Így négy szemmel megelőztem a görcsöket, esélyt se adok neki, hogy kialakuljon a fájdalom.
A legerősebb napjaidon szedd így. Nekem ezzel a módszerrel már 2 éve nem volt görcsöm (és akkor is azért volt, mert nem vittem magammal a munkába a gyógyszert).
Arra is figyelj, hogy soha ne legyél éhes, ne ürüljön ki a gyomrod és ne korogjon. Rágcsálj kekszet, vagy amit szeretsz. Az éhség sokszor be tudja indítani a görcsöt.
Nagyon szépen köszönöm. Eddig mindig csak akkor vettem be a gyógyszert ha nagyon görcsölök már mint pl most is de akkor majd máshogy fogom csinálni.
11 éves voltam amikor meg jött , de komolyabb fájdalmaim kb 14 éves korom óta van azelőtt soha nem volt .
A görcsök méhizom-összehúzódásokkal járnak. Ha már beindult, nem fog leállni, plusz ugye a pirulának is kell némi idő, hogy hasson. Ezért késő görcs alatt beszedni.
Remélem, beválik.
Első voltam.
Igen nagyon köszönöm hogy válaszoltál . :)
És azok pl segítenek hogyha meleg ruhát rakok a hasamra ha már a gyógyszer nem hat ? Mert ilyet is olvastam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!