Mennyi az esély rá?
Sziasztok!
Nemrég lefeküdtem a barátommal 2 hónap kihagyás után, elején gumibal, aztán a vége felé megszakításos módszerrel. Nem ment el bennem, viszont most 12 napja késik(?) Nem vagyok biztos a késésben, mert van mikor 32 napos a ciklusom és van, mikor 44 vagy volt rá példa, hogy kimaradt. Viszont elkezdtem iszogatni cickafart-rozmaring-ánizs teát, és ezektől most jobban görcsölgetek, bár menstruáció alatt sem jellemző, hogy görcsölök, maximum egy kicsit. Nagyon ideges vagyok, ez miatt is késhet? Nem rég sok nyomkodás után begörcsölt és beszúrt a hasam, ez mitől lehet? Igen, tudom legközelebb figyeljünk a védekezésre, hibát követtem el, engedtem neki. Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?
Van rá esély. Nyilván kevesebb, mintha beléd ment volna, de jóval nagyobb, mintha nem veszitek le a gumit.
Tesztet kell csinálni.
Illetve ha nemi életet élsz, és pláne ilyen össze-vissza menstruálsz, miért nem mész el nőgyógyászhoz? Lenne miért.
Veszek tesztet csütörtökön, csak megvárom a két hetet. Nem mentem még nőgyógyászhoz, mert anya nem akar elvinni.
2. és 3. válaszokat köszönöm!
Nem kell kivárnod a 2 hetet. Késés utáni napokban már nagyjából biztosat mutat a teszt.
És anyukádnak sem kell elvinnie nőgyógyászhoz, magadtól is el tudsz menni. Kivéve, ha 14 év alatti vagy, de akkor meg nemi életet nem kéne élned.
Kérsz időpontot a nőgyógyászhoz, aztán elmész szépen az időpontra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!