Hova kérjek beutalót, ha az ösztrogén szintem akarom megnézetni?
Figyelt kérdés
2017. aug. 6. 23:26
1/2 anonim 

válasza:

A nőgyászatra menj, de az orvosok aligha örülnek, ha helyettük elvégzed az ő dolgukat. Mondd el neki a problémádat, és bízd rá, hogy milyen vizsgálatra küld.
2/2 A kérdező kommentje:
Az orvosokról csak annyit, hogy az elmúlt 2 évben megismertem sokat a panaszaim miatt (erős hajhullás -szinte már kopaszodás, barnázások, erős hangulatingadozások, és még sorolhatnám), de még mindig nem sikerült rájönniük hogy mi bajom van. Nőgyógyászat, hasi, nyaki ultrahangok, fogászat, tüdőgondozó, vérvételek... Meg ami még hirtelen nem jut eszembe. Ennyi helyen jártam és már fogy a türelmem. Egy másik oldalon már megkaptam a választ, miszerint endokrinológiára lenne ajánlatos még elmennem, nem is értik hogy nem küldtek még el oda. Szuper. Mindenképp magánrendelésre megyek, hátha úgy talán emberszámba is vesznek..
2017. aug. 7. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!