Felszivodhat magatol a petefeszek ciszta?
Olyan kerdesem lenne, hogy fel e szivodhat a petefeszek ciszta magatol, es hogy kb mennyi idon belul, alul leirom mit irtak a leletembe megirnatok nekem hogy melyik jelenti a cisztat h mekkora?
voltam dokinal aki megallapitotta, hogy Pcos vagyok.
a leletembe az van irva, hogy 30mm avf-ben homogen falszerkezetu, benne 1,2mm es nyalkahartya abrazolodik.
igen.
Nekem mandarin nagyságú cisztám volt, amit észre sem vettem volna, ha nem okoz gondot, azaz elkezdett mensturáció első napján ömleni (a WC-ről nem bírtam 15 percig felállni) a vér belőlem. Rohanás a dokihoz, aki vetélésre tippelt.
Aztán az UH kimutatta a mandarin nagyságú cisztát.
Mivel mire a dokihoz értem már normális volt a vérzés így várakozó álláspontot beszéltünk meg, ha nincs panaszom akkor 3 hónap múlva kontroll. Addigra tökéletesen elmúlt!
Pcos-t alapitott meg mert hogy latott cisztat. a masik doki akihet elmengem aztmondta nem lat cisztat es h pcos sincs...akkor most mit csinaljak?
esetleg te ertesz ehez a Pcos dologhoz? mert csinaltattam 3 pontos inzulin merest amibol kimutassa hogy van e IR vagy nincs.
mert IR nelkul Pcos nincs. es ha nincs Ir em akkor pcom se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!