Kinek mivel járt egy nagyobb felfázás?
Figyelt kérdés
Volt olyan akinek szúrt is a hasa ez miatt?2010. máj. 23. 19:57
1/4 anonim válasza:
Hát nekem speciel azzal járt, hogy sírva jártam wcre, úgy szúrt ott lent, meg fájt a hasam, mint mikor megvan. Nőgyógyász lett a vége....
2/4 A kérdező kommentje:
Derék fájás?Hát fájás?
2010. máj. 23. 20:06
3/4 anonim válasza:
Én is sírva jártam wc-re, és az ügyeleten is csak keservesen tudtam visszatartani... Állandóan pisilni kellett, de az esetek kis részében tudtam csak pisilni.. Az inger megvolt, vizelet nulla.. Pedig csak egy napot vártam vele, mert azt hittem javulni fog.. ÉS visszajött még vagy 2x.. Ez most télen volt...Pedig minden alkalommal kaptam kezelést, antibiotikumot, stb... Mostanság hideg időszakokban egy walurin vagy mifene tablettát kell szednem, hogy ne jöjjön elő. Vörösáfonya tartalmú azthiszem. De mindenképp orvoshoz kell vele menni, a leghamarabbi időpontban, és szedni amit adnak. Nagyon komoly fertőzések és gyulladások lehetnek belőle.
4/4 anonim válasza:
Húúh basszus!
Nekem is sokszor pisilésnél még a könnyem is kijött annyira fel voltam fázva. Nagyon fájt, égett ott alul vagyis hát tudjátok olyan mint amikor fel vagytok fázva :S
Ülni is alig volt jó, pisilés UTÁN is fájt/szúrt nagyon a hasam, fájt a derekam.. Minden bajom volt :'(
Ezzel nem szabad játszani mert komoly bajok is lehetnek belőle! Meddőséget is okozhat! Úgyhogy nőgyógyász. Ő majd felír valami gyulladáscsökkentőt. ~Mi előbbi jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!