Dr. Újházy Andrásról vélemények?
Figyelt kérdés
Voltam nála kb 1 hónapja. 1 éve szenvedek hüvelygombától. Más dokik nem voltak hajlandóak kenetet venni sem. Ő rögtön megvizsgált mikroszkóppal, ki is mutatta a gombát. Felírt egy saját maga összeállított kúpot, 4 hónapra elegendőt. Változást még nem vettem észre, de türelmesen várok! Aki volt már nála gombával és ugyanilyen bórsavas kúpot kapott mint én, mikor múlt el a gomba?2017. aug. 5. 22:01
1/2 anonim válasza:
Szia, bár már régen írtál, azért gondoltam válaszolok. Én is hozzá járok hasonló problémával, már túl vagyok az első 4 hónapon. Nekem kb. másfél hónap után kezdett el enyhülni a dolog. Most sem vagyok teljesen tünetmentes, de nagyon sokat javult.
Most megkaptam a következő adagot a kúpból, illetve gyógyszert is mellé.
Te hogy vagy azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!