Nem bírom a meleget. Mit tegyek?
Sziasztok!
20 éves lány vagyok. Egyszerűen annyira meleg van kint, hogy már itt bent a házban is fülledt a levegő. Egyébként itt a házban nálunk hűvös szokott lenni, de már itt is van vagy 30 fok, főleg hogy anya bent sütöget. Valamelyik évben is elájultam a melegtől :( rengeteget iszok, úszni járok, nem vagyok kövér 55kiló vagyok és 171 cm
Úgyhogy nem értem. Nyár első 2hónapját bírtam minden "hiszti" nélkül de ez a 40-45 fok, ráadásul semmi szellő sincs. Úgy érzem, hogy nem kapok levegőt. Mitől lehet?
Már a ventilátor se segít, mert az is csak meleget fúj.
Mi van azokkal akik Pesten a 10.-20.-on laknak?
Erre találták ki a légkondit. Azok akik nem tesznek a maguk érdekében semmit , meg érdemlik a sorsukat.
Hidd el hogy ha siránkozik valaki azzal nincs előrébb. A ventillátor segit de kb éjfél után , akkor kell kinyitni mindent és nyomatni, de ehhez nagy teljesitményű ventillátor kell ami hamar cseréli a levegőt.
Első sorban redőnyöket kell felszerelni és majd jöhet a légkondi.
Fagyassz le egy üveg vizet (ne legyen tele az üveg) és azt tedd a ventillátor elé, akkor kcicsit fúj hideget is. Valami tálcát rakj alá.
Amúgy meg napi több zuhany és kösd le magad, hétfőre jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!