Mit tehetnék? Mit tudok vele csinálni?
2 dolgot is szeretnék írni.
1.-ma amikor voltam lovagolni volt betéve betét mivel most épp megvan de rettentően kidörzsölte az egyik nagyajkamat.Mit tudnék vele csinálni?Amikor pisiltem akkor nagyon csípett.
2.-ma észrevettem amikor néztem a nagyajkamon azt a kidörzsölt részt,hogy az egyik kisajkam sokkal,de tényleg sokkal nagyobb,mint a másik,lehet hogy csak megduzzadt azon az oldalon ahol ki van dörzsölve?Ez normális?
13/L
Szia! Így már jártam én is lovaséletem legeslegelején.
Gyakran előfordul veled az ilyen? Az üléseddel valami nagy baj lehet, szerintem beszélj az edződdel és ülés-korrigáló órákat vegyél, mert ez nagyon meg tudja keseríteni az életed.
A csípés, egyébként a húgycső minimális sérüléséből is eredhet, amit tehetsz az az, hogy igyál sok vizet. A sok víztől a vizelet nem lesz annyira sűrű, koncentrált és a sérült húgycsövedet nem fogja csípni.
Esetleg bepanthen.De ha gyakran előfordul gondokat okozhat.
Elképzelhető hogy most fejlődnek a kisajkaid és egyik úgy marad majd,nagyobb lesz mint a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!