Két hete késik a menszeszem, meglehet hogy a felvételi miatt nem jött meg?
Nem èrtem, ilyen mèg sose fordult elő. Mindig nagyon pontosan megjött. A pontjaim miatt nem idegeskedtem, mert 100-zal több llett, mint kellett volna..viszont ami aggaszt folyamatosan, hogy nem látok bele az egèszbe, nem tudom jó szakot választottam -e a számomra. Ès sajnos ezen sokat kattogok.
Èrettsègi alatt 46kg voltam azota eltelt egy honap es stabil 53-at nyomok. 164cm magas vagyok.
Ezt csak azert irtam, h nem tudom h a hizasnak is koze van -e hozzá, fèlek nagyon..
Barátom nincs úgyh terhes nem lehetek.
Ha terhes nem lehetsz, akkor szerintem nincs miert aggodj... azt mondjak az idegeskedes meg hirtelen fogyas/hizas miatt akar ki is maradhat, szoval csak varj ;)
Ha nagyon nincs rendben akkor elmehetsz nogyogyaszhoz, hatha mond valami okosat, de en meg nem surgetnem
Nekem május 15 óta nem jött meg... 😂
Nem érzem úgy hogy ennyire stresszes lennék, habár én is most érettségiztem, megyek egyetemre meg ilyenek. De szerintem két hét miatt ne izgulj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!