Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan dobjam ki a tampont?...

Hogyan dobjam ki a tampont? Bármibe csavarom átázik.

Figyelt kérdés
Nekünk a wc-ben nincsen kukánk, soha nem is volt, a betétet is mindig vécépapírba csavarva dobtam ki a konyhában. Ha a tampont 20 réteg vécépapírba csomagolom még úgy is átázik minimum egy kis foltban, szörnyen undorító az egész, nem is dobom úgy ki a konyhai kukába, kivittem a kintibe. Mibe tegyem, hogyan tegyem, hogy ne ázzon át? 15/L

2017. aug. 3. 17:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Wc papir+ nejlon zacskó. Így már nem ázik át
2017. aug. 3. 17:40
 2/9 A kérdező kommentje:
És az átlátszó nejlonzacskón keresztül fogja nézni a család, majd a kolisok is a véreses wcpapír csomagot?
2017. aug. 3. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:
20%
A tampont világéletemben bedobtam a vécébe, a dobozán is rajta van, hogy simán szétbomlik a vízben. A betétet szoktam csak kukába dobni.
2017. aug. 3. 17:53
 4/9 anonim ***** válasza:
26%
a tampon nálunk is a klozettben landol. olyan helyen nem dobom csak bele, ahol erre külön felhívják az ember figyelmét, pl Görögország.
2017. aug. 3. 21:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Úgy tudom a tamponokra rá van írva lehúzható-e a vécén ,amúgy nálunk a fürdőben van kuka (nem a vécében az külön helység) mert egy csomó dolgot dobunk ki a fürdőben, akkor meg minek menjünk el a konyháig
2017. aug. 3. 22:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de nehéz elképzelnem azt a szitut, hogy mindenki a te használt tamponodat bámulja. Általában a kukákon van tető, amit csak addig hajtanak félre, amíg bedobnak valamit. Senki nem fog törődni a te tamponoddal, főleg, hogy amilyen kicsi, hamar el is "veszik" a sok szemét közt. Egyszerűen nem tudom értelmezni a problémádat. De oké, tegyük fel meglátják. És akkor mi van? A kuka azért van, hogy az ilyen dolgokat tároljuk benne. Ha annyira zavarja őket, akkor majd vesznek egy kukát a wc-be is. Meg magyarázd már el neked, hogy a viharba áztat át 20 réteg papírt?? Nekem egy zsebit nem áztat át, nemhogy több réteget.. XDD (arról nem is beszélve, hogy ez borzasztó pazarlás)
2017. aug. 3. 22:56
 7/9 anonim ***** válasza:
zsepit*
2017. aug. 3. 22:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Hat en is igy vagyok, de a kukaban a sok gusztustalansag kozott elfer az en tamponom is.
2017. aug. 4. 13:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Vagy egyszerűen csak vegyetek a wc-be egy kukát. Ha többen vagytok nők, szerintem ez elég logikus és mi több, még praktikusabb lépés is lenne, mint állandóan a konyhába vinni.
2017. aug. 6. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!