Monural tapasztalatok?
Vervetel kimutatta, hogy magas az FVS ami hugyuti gyulladas jelent.
A folyasom kicsit megvaltozott, nem zold, de elszinezodott minimalisan.
Magandokim van, aki szabin van a heten, ilyenkor van egy kinevezett helyettese, o kuldott laborba es kimutatta a panaszom.
Monural port irt fel.
Kerdezgette, hogy nincs e vizelesi inger, csipo erzes vagy hasonlo, de nincs. Ezert nem kuldott el az urologiara, hanem ezt javasolta.
Jovoheten mar megyek a rendes dokimhoz, addig este innom kell ezt a port.
Valaki alkalmazta mar? Elmulik tole, javit?
Igazabol semmit nem erzek belulrol.
Nekem ugyanez volt, ugyanezt a port kaptam.
Finom az íze, semmi bajom nem lett tőle, és elmúlt a gyulladás is. Nekem sem volt tünetem.
Nyugodtan megihatod, ha csak nem vagy rá allergiás, nem lesz bajod. Ha nem ittál még ilyet, akkor ne egyedül legyél, ha esetleg allergiás vagy rá legyen ott valaki. (Nem kapsz levegőt, dagadsz)
Koszonom szepen a valaszt!
Meg azt szeretnem kerdezni, hogy neked eleg volt egy tasak, vagy tobbszor kellett alkalmaznod? Ma fogom meginni, este.
Nekem a doki mondta, hogy igyam estenkent, kivaltottam a receptet, de ebben csak egy tasak van... meglepodtem, mert tobbesszamban beszelt. Utana olvastam es elvileg 3 napos hatas.
50-75ml folyadekot irt, nekem 1dl-t mondtak a gyogyszertarban is.
Vizben oldottad fel? Melle hasznaltal mast?
Én is csak egy tasakot ittam (1 db van benne eredetileg) és az 3 napig fejti ki a hatását. Igen, elég is volt 1. :)
Mindenképp este idd meg, mert reggelig nem szabad kipisilni, különben nem hat.
Azt elfelejtettem írni,hogy szédültem tőle picit, de az rá is van írva, hogy gyakori.
Jobbulást kívánok. :)
Igen, én sima vízbe raktam.
Viszont mindenképp menj el utána vizelet vizsgálatra, mert ha nincs tünete akár krónikus is lehet, arra pedig már több kell.
(De nekem sem volt az, elmúlt)
Nagyon szepen koszonom a valaszodat!
Igen, a beutalonalam van, megyek vizeletvizsgslatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!