Ki hogyan oldja meg az olyan helyzeteket amikor megvan?
Figyelt kérdés
Itt gondolok tornaórára,kötelező biciklitúrára,kötelező biciklitúrás fürdésre az osztállyal.. Tampont egyszer próbáltam,de nem ment,a betétet meg 2 óránként kell cserélnem ha ülök(!),nem hogy biciklizzek.. 13 éves vagyok,és teljesen parázok már a suli miatt.....2017. aug. 2. 10:13
1/8 anonim válasza:
Nekem 15 évesen pont egy kenuzós/biciklis tábor közepén jött meg, az ország nyugati részében lakok, a tábor meg Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében volt, szóval nem volt opció, hogy otthagyjam a tábort és hazamenjek. Szóval tudom, milyen érzés, a biciklizés nem para, ha betétet használsz, akkor viszont a fürdést ki kell hagynod. :( Azt javaslom, hogy biciklizésnél sötét nadrágban legyél, hogy ha bármi történik, ne látszódjon, plusz jó, ha van a nadrágnak zsebe, amiben mindig nálad lehet egy betét, ha megálltok valahol, akkor jó, ha kéznél van. Sok sikert! :)
2/8 anonim válasza:
Amikor annyi idős voltam mint te,rengeteget szenvedtem a menstruációmmal.Nekem egy egész hétig tart és nagyon erős a vérzésem.Sokszor csak az ilyen nagyon nagy,és nagyon vastag betétek fogták fel a vérzést,De volt hogy éjjel a szárnyas betét is elcsúszott vagy átázott szóval gyakran voltak balesetek.Nekem ami tökéletesen bevàlt az egy közepes vastagságú kényelmes betét,egy idejűleg használva tamponnal.Így ha a tampon idő előtt cserére szorul és mondjuk nem érzem,akkor sem lesz baj mert ott a tampon,ha már egy csepp vér keletkezett a betéten biztos hogy tampont kell cserélni,de nyilván ha érzed,akkor már ez előtt kicseréled.Nekem csak az ob tampon vált be ami eurós boltban 490 ft.Sokan dicsérik még a naturellát is,de nekem valahogy nehezebb a felhelyezése.Onnan tudod hogy,hogy jól van a helyèn,hogy menet közben egyáltalán nem érzed.Viszont betétből s naturella egy picit olcsóbb mint a carefree és tökèletesen jó.Nekem a havi betéteim kb.egy ezresből kijön:egy vastag ob tampon (a menstruáció elejére)490ft,egy közepes naturella szárnyas betét390 ftés a menstruáció utolsó napjaira (5.6.7.)pedig valami akármilyen márkájú nagyon vékony kis betét.Èn is nehezen tértem át a tamponra de nekem ez lett a legjobb megoldás.Akkor kezdtem használni mikor nyaraltunk és nagyon szerettem volna fürdeni,mert tamponnal lehet strandolni is.Én vagy 4xpróbáltam a tampont és jelentettem ki hogy nekem nem megy mire kitapasztaltam.Sokszor szúrt meg rossz érzéd volt,mire végül rájöttem milyen szögben,hogy kell felhelyezni.
3/8 A kérdező kommentje:
Első kommentelő: Nem,sajnos nem állunk meg,és én másfél óránál tovább nem bírom ,hogy ne cseréljek,van hogy annyi van... vagy esetleg valami extra vastag betét?
2017. aug. 2. 10:56
4/8 A kérdező kommentje:
második kommentelő: A tampon lehet jó,de két hét múlva megyek nyaralni rokonokhoz,és a tampont még nem tapasztaltam ki,így maradnia kéne a betétnek,viszont nem tehetem meg,hogy másfél óránként járok mosdóba,plusz náluk lehet nincs is kuka a mosdóban....
2017. aug. 2. 10:59
5/8 anonim válasza:
Második vagyok:Ha náluk nincs kuka a mosdóban semmi baj,ezen ne stresszelj a betétet belegyűröd egy adag wc papírba és összeszorítod sz öklödben és kiviszek a kukàba.Ha férfi rokodon kérdezi,mi az,mondd hogy "ez csak zsepi" ,nő meg úgy sem fog ilyet kérdezni tőled mert tudja ,és ha nincs kuka a wcben úgy is ő is így csinálja.Amikor fiatalabb voltam azt csináltam még hogy a vastag betét alá ragasztottam 1-2réteg papírvékony betétet a bugyimba így ha átázott volna a betétem még mindig nem a bugyim lett véres hanem az alatta lévő vékony betét.De mióta tampont használok nincs erre szükségem mert 40 fokban nem valami kényelmes jobb a tampon,de ha még az nem megy én ezt próbálnám a helyedben.
6/8 anonim válasza:
rokonoknál miért ne mehetnél másfél óránként a mosdóba? a betétet meg becsomagolod és a markodban vagy a zsebedben kiviszed az első kukáig. Nálunk is csak a konyhában van kuka, oda kerül.
7/8 anonim válasza:
Tampont használok, alá pedig a biztonság kedvéért teszek egy szárnyas betétet. Így szoktam biciklizni, lovagolni, tornázni, stb. Ez csak menstruáció, nem áll meg tőle az élet.
20N
8/8 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem álltok meg. Odamész xy-hoz és közlöd vele!, hogy 2 öránként szünet, mert... ha makacskodik hozzáteheted, hogy akkor ö mossa ki a véres gatyádat. Hidd el, meg fogtok állni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!