Mi lehet ez a folyás?
Igazából nem is folyásnak mondanám, hanem valami összetömörödött vagy száradt folyásnak...
A dolog úgy néz ki, hogy kb két-három hónapra visszamenőleg, a ciklusom 12-16-dik napjain fehér nyálkás, illetve fülpiszkáló-fej méretű összetömörödött sárgás-fehéres "valami" (gumó, olyan pudingszerű és nyúlik) marad a tisztasági betétemen... érdekes, hogy ezek előtt a napok előtt nem szokott lenni ez a "pudingfej", de mostanában van... nem tudom, hova tenni és megijedtem... Valakinek hasonló tapasztalata? Jövőre babát tervezünk a párommal, de most megijedtem...
Emlékezz vissza: Volt-e mostanában valamilyen fertőzésed, amire antibiotikumot szedtél? Ha így van, valószínűleg megváltozott a baktériumflórád, és helyet adott egy gombás fertőzésnek. Ne félj elmenni nőgyógyász szakorvoshoz, megoldja a problémát! :)
Gombafertőzést nem csak antibiotikum által szerezhet az ember. A tüneteid alapján ez a legvalószínűbb, de egy nőgyógyászati vizsgálat mindenre fényt derít. A nőgyógyász fel tud írni gombaellenes gyógyszereket is, de ha nem is gombafertőzés, nincs vesztenivalód.
Ovuláció idején több a fehérfolyás. Ez is az, teljesen normális.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!