Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez a folyás?

Mi lehet ez a folyás?

Figyelt kérdés

Igazából nem is folyásnak mondanám, hanem valami összetömörödött vagy száradt folyásnak...

A dolog úgy néz ki, hogy kb két-három hónapra visszamenőleg, a ciklusom 12-16-dik napjain fehér nyálkás, illetve fülpiszkáló-fej méretű összetömörödött sárgás-fehéres "valami" (gumó, olyan pudingszerű és nyúlik) marad a tisztasági betétemen... érdekes, hogy ezek előtt a napok előtt nem szokott lenni ez a "pudingfej", de mostanában van... nem tudom, hova tenni és megijedtem... Valakinek hasonló tapasztalata? Jövőre babát tervezünk a párommal, de most megijedtem...

2017. aug. 1. 15:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Jaj, és nem szedek fogamzásgátlót, nem is szedtem soha...
2017. aug. 1. 15:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Plusz: nem nagy mennyiségben jön, nem büdös.
2017. aug. 1. 15:48
 3/6 Tamani ***** válasza:

Emlékezz vissza: Volt-e mostanában valamilyen fertőzésed, amire antibiotikumot szedtél? Ha így van, valószínűleg megváltozott a baktériumflórád, és helyet adott egy gombás fertőzésnek. Ne félj elmenni nőgyógyász szakorvoshoz, megoldja a problémát! :)

Gombafertőzést nem csak antibiotikum által szerezhet az ember. A tüneteid alapján ez a legvalószínűbb, de egy nőgyógyászati vizsgálat mindenre fényt derít. A nőgyógyász fel tud írni gombaellenes gyógyszereket is, de ha nem is gombafertőzés, nincs vesztenivalód.

2017. aug. 1. 16:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mindig a peteérésed környékén van, ez az ovulációs nyák, teljesen normális, teherbeesésnél nagy segítség, mert amikor ez a nyák eltűnik aznap van peteérésed.
2017. aug. 1. 16:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem okoz problémát, nem viszket, nincs szaga akkor valószínűleg csak az ovulációt jelzi, ahogy előttem is írták.
2017. aug. 1. 17:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Ovuláció idején több a fehérfolyás. Ez is az, teljesen normális.

20N

2017. aug. 1. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!