Mi állhat a háttérben?
A történetem elején azzal kezdeném hogy NEM vagyok terhes. Az az egy dolog ami most kizárt.
Orvoshoz sajnos nem mostanában tudok menni mert kint vagyok külföldön és 2 hét múlva utazom haza. Viszont késik a menstruációm. A májusi menstruációm átnyúlt a júliusi hónap elejére. De már az áprilisi is a májusiba,ergo mondhatni kétszer volt meg a május-június hónapban. Lehetséges hogy átcsúszott és azért nem jött meg és az augusztusi hónap elejére várhatóan?
Élek nemi életet viszont nálunk görcsölősebb pár nincsen meg fogamzásgátló tablettát sem szedhetek,ebből kifolyólag úgy átnézzük használat előtt és után is a gumit hogy lehetetlen a véletlen baleset!! Esetleg az időjárás ingadozás hogy alapból érzékeny vagyok rá, vagy a stressz válthatná ki a késést? Régebben nem volt soha pontos a menzeszem,amióta nemi életet élek azóta 1-2 nap eltéréssel mondhatni pontos. Esetleg nem állhatott még rendesen be? 17 éves vagyok.
Van amikor 31-28-30
Volt amikor 19-20 de már régebben. Még nagyon nem állt be sajnos. De azért 5-6 napot nem igazán szokott késni. Olyan már volt hogy 28.-an megjott,ami tartott 2.-ig,aztán abban a hónapban nem jött meg és a következő hónap 2.-3.-a körül érkezett. Előtte 4-5 nappal fáj mindig a mellem meg fehér folyásom van. Most is ezek tüneteim 4. napja úgyhogy mostmár a mai nap vagy a holnapi folyamán igen csak meg kellene jönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!