Azt hittem, hogy megjott és elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, de mégsincs meg, lehet belőle baj?
Figyelt kérdés
Péntek reggel volt véres a wc papír, ami estére meg délutánra erős menstruáció szokott lenni, ezért este 8-kor munka közben bevettem az első tablettát (Belara) de mikor hazaertem semmi vér nem volt sem a betéteten, sem a papíron. Szombaton inkább csak véres-barnás folyásom volt, vasárnap van és még mindig semmi. Ezelőtt szedtem Belarat menstruációs panaszokra, de fel évre abbahagytam és most folytatnám. Sok stressz volt az elmúlt hónapban, lett egy barátom is akivel ha lefekudtem mindig védekeztem. Egy hónapja volt rakszuresem, és visszahivtak, mert állítólag vegyes baktériumokat találtak és erős gyulladasom van,hétfőn (holnap) megyek vissza az orvoshoz.2017. júl. 30. 11:03
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem lesz így probléma a tabletta elkezdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!