Meddőség kezelésére Bioptron lámpát szeretnék kipróbálni, milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?
Dolgoztam ott mint hostess.
Kamu az egész!!!
Olyan mint a placebo: akkor használ ha hiszel benne.
Lehet már nem is aktuális a válaszom. Saját tapasztalatomat írom le: 3 sikertelen lombik,számtalan lefújt hormonkezelés a túl stimuláció miatt(gyógyszermellékhatás). Vettünk egy orvosi bioptron lámpát, a következő lombik programnál a petesejt leszívás után lámpáztam a petefészkemet és beültetés után pedig a hasamat. A beültetésnél mondta az orvosom,hogy végre a petefészkeim nincsenek 3x-ra duzzadva és ez jó jel. Én ezt már a lámpázásnak tudtam be,hogy gyorsabban regenerálódott a petefészkem a rengeteg gyógyszer és petesejt leszívás után. A lámpázást folytattam a beültetés utáni napokon is a megtapadás segítésére. Meglett az eredmény:Kislányom 2 éves és épp a szobájában alszik. Én rengeteg hormon kezelést kaptam,sok kudarc volt a hátam mögött,persze bizonyítani nem tudom,de érzem,hogy a lámpa sokat segített,már csak a közérzetemen is,ami egy lombik programnál azt hiszem rengeteg segítség.
Remélem tudtam segíteni,bár nekem nem endometriózis volt a problémám,de a méhnyálkahártyám nem volt elég jó a megtapadáshoz az előző lombik beültetésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!