Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bal alhasi fájdalmam van ami...

Bal alhasi fájdalmam van ami erősödik. Kihat a medencémre és a lábamra is kicsit hányingerem is van. A dokihoz csak jövőhétre kaptam időpontot. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
hasonlót még sose tapasztaltam.
2017. júl. 28. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha rosszabbodik kórházi ügyyeletre tudsz bemenni. Nekem néha egy átlagos peteérés is ilyen.
2017. júl. 28. 14:49
 2/8 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok.de még sose volt ilyen.a netem csak rémségeket írnak ezekről a tünetekről.szóval nem is olvastam tovább.
2017. júl. 28. 15:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Hol tartasz a ciklusodban? Ahogy előttem is írták lehet peteérés jele is. Nem tudom megmondani, mitől alakul ki, régebben én se éreztem semmit peteéréskor. Aztán mostmár kb 1 éve mindig fáj egy kicsit 2-3 napig. Pedig nincs semmilyen szervi bajom.
2017. júl. 28. 15:49
 4/8 A kérdező kommentje:
nekem ez 1 hete van.
2017. júl. 28. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor petefészek ciszta/gyulladás lehet, vagy valamilyen bélprobléma.
2017. júl. 28. 19:15
 6/8 A kérdező kommentje:
huhh ettől félek én is hogy nagyobb baj van.magától semmi nem fáj.
2017. júl. 28. 19:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kell félni egyiktől sem, gyógyszerrel gyorsan kikúrálható, rendben lesz minden. :) Főleg, hogy neked legalább van annyi eszed, hogy időben orvoshoz mész. Sok kérdést olvasgatok itt amiben olyanokat írnak, hogy már hónapok óta fáj mindenük, de csak nem lehet őket meggyőzni, hogy menjenek orvoshoz...
2017. júl. 28. 19:34
 8/8 A kérdező kommentje:
én az ilyen dolgokra mindig is jobbanfigylek mert a mamám is petefészek rákba halt meg mindössze 35 évesen.😢
2017. júl. 28. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!