És Avonos intim lemosót használok, lehet, hogy közre játszik benne?
2017. júl. 28. 02:02
2/10 Aneem válasza:
Minnél hamarabb szólj Édesanyádnak és mennyetek el vele orvoshoz, azért fontos hogy minnél hamarabb, mert ha húzod halasztod és kezelgeted magadat azzal amit fűtől-fától hallassz, annyira elszaporodhat hogy sokkal nehezebb lessz kitakarítani mint ha azonnal állnál neki.
Ilyen esetekben sajnos el kell felejteni az egó játszmákat és mielőbb a tettek mezejére kell lépni, NEM JÁTÉK !
2017. júl. 28. 02:25
3/10 anonim válasza:
Szia! Gátlás kilőve felnőtt ként kell viselkedni. Muszáj te érdeked a jövődé. Igen szólni Édesanyádnak mert az ilyet könnyedén akár egy kilincs megfogása után is el kaphatod. Először orvos véleményét ki kérni. A házi orvoslás amit anno nem tudom hogy írják a nevét fonetikusan teszem kleopátra is használt nagyon hatásos de nem mindenre gyógyír. Szóval előbb orvos. Bár nekem volt olyan barátnőm aki kapott el gombát tőle a hugom szóval ennyire könnyen megy..egy hét alatt lepörgött. Még az voltom gyógyszert szedett Hugom hallgatott Édesanyámra. Persze kellett az orvos hogy tudjuk mivel állunk szemben de a Húgomnak egy kezelés kellett még a voltom két hétig kezelte magát. De nem győzöm hangsúlyozni hogy az orvos mindenek felett.
2017. júl. 28. 02:45
4/10 anonim válasza:
Orvos mindenképp, semmiképp ne kísérletezz vény nélküli krémek/kúpok használatával, mert nem fog elmúlni, visszatérő probléma lesz. Hidd el nem ciki nőgyógyászhoz járni, és legalább nem szenvedsz tovább. Anyukád meg nem fog leszídni érte, bizton állítom neki is volt párszor már ilyen jellegű problémája!
2017. júl. 28. 09:24
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2017. júl. 28. 13:06
6/10 anonim válasza:
Már csak azért is érdemes orvoshoz menni, mert közel sem biztos, hogy ez gomba. A gombára inkább a fehér, túrós, darabos folyás jellemző. Ez nekem inkább bakteriális fertőzésnek tűnik. Van gyermeknőgyógyász is nagyobb városokban, oda is el tudsz menni ha az neked kényelmesebb.
De lehet egyszerű felborult hüvelyflóra is a tamponhasználattól. Mindenképpen vegyen kenetet a nőgyógyász és csináljon egy tenyésztést, hogy pontosan megtudjátok, hogy mi okozza. A kezelés után pedig, ha az orvos nem ír fel neked akkor mindenképp vegyél patikában/ drogériákban hüvelyflóra visszaállító kúpot.
2017. júl. 28. 14:49
7/10 A kérdező kommentje:
Hát én sok helyen azt olvastam, hogy a sárgás folyás is inkább hüvelygomba, és ebből adódóan gondoltam ezt, de jövőhéten mindenképp elmegyek nőgyógyászhoz.
2017. júl. 29. 12:48
8/10 anonim válasza:
Nekem a sargas folyas mindig kiderul h bakteriális fertozes ami mar feljutott a mehemhez es begyulladt tole. Annyira eszrevetlen.. es nagy karokat okozhat. Antibiotikum kell rá es általaban Fluomizin kúp 6 napig ! De te olyan nagy lány vagy, és orvos is mi? Biztoa.tudod mi a bajod...:S....
2017. júl. 30. 12:29
9/10 A kérdező kommentje:
Egy szoval nem mondtam, hogy tudom, hogy mi bajom van, de 3nővérem van és ők is így jártak, pár helyen pedig utána olvastam és ebből gondoltam. Szóval nem kell egyből letámadni😂
2017. júl. 31. 08:22
10/10 anonim válasza:
Sokan jartak igy latod enis, megsem volt soha életemben gombám.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!