Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek meg fog jönni?...

Szerintetek meg fog jönni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Tudom-tudom nem lehet megmondani hogy mikor jön meg az első menstruációm de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szóval 11 éves vagyok. Októberben lesz egy éve hogy van fehérfolyásom. 2 éve nő a mellem valamint kb. 2 éve szőrösödöm. Mostanába jóval több fehér folyásom van(nem olyan sok de azért látszik)valamint feszül a mellem. Pl. Ha a hasamon akarok feküdni akkor érzem hogy eléggé feszül. Estére pedig van hogy görcsöl az alhasam(elég erősen)illetve mostanába totál ki vagyok. Van hogy alig tudok megszólalni sírás nélkül vagy pedig ha hozzám szól valaki elég bunkón válaszolok és hangulatingadozasom van meg elég hisztis is vagyok. Szerintetek megjön? Nagyon félek hogy pont suliban fog megjönni.:/kerlek segítsetek!

2017. júl. 27. 22:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Hidd el.. annyit fogsz még ezzel szenvedni.. egyszerűen csak élvezd ki még nincs😅 Kérdésre térve, egyszer biztos meg fog jönni, de hogy az mikor lesz avagy a közeljövőben lesz e azt nem lehet tudni. Annyi mindenen múlik..
2017. júl. 27. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!