Mi történik egy nőgyógyászati vizsgálaton?
csak megnézi, vagy belenyúl? nagyon rossz érzés? eléggé félek, 18 vagyok hétfőn megyek az első nőgyógyászati vizsgálatomra.
miket fog mondani?
a másik ami érdekel, hogy meg tudja állapítani ha gyakran önkielégítek? (csiklósan, soha nem próbáltam máshogy, és még szűz vagyok)
Hidd el, az fogja erdekelni legkevesbe, hogy te mit csinalsz magaddal, vagy hogy milyen gyakran szexelsz....az max a vedekezes (terhesseg / betegseg) miatt, de nem a nemiszerved allapota miatt, hacsak nincs mar vmi betegseged.
Egyebkent nem tudom milyen vizsgalatra mesz, sanszos, hogy lesz kenet vetel, rakszures esetleg? (Es az is sanszos, bele fog nyulni, (valamivel) hogy mintat tudjon venni, sot, bele is nez! hogy mehszajat vizsgaljon, lehet a mehedet is kitapogatja), meg emlo vizsgalat is elofordulhat.
Ha szűz vagy akkor mindenképp mondd meg neki, akkor nem nagyon fog nyúlkálni, max ujjal. Mert egyébként egy úgynevezett kacsával vizsgál meg, tulajdonképpen olyan, mint egy fém cső, azért kell, hogy jobban lásson. Nem mondom, hogy baromi jó érzés, de nem fáj vagy ilyesmi.
Nyilván kérdez pár dolgot (menstruációd rendszeres-e, volt-e már szexuális élményed, van-e panaszod stb stb) ezekre próbálj meg a lehető legőszintébben válaszolni.
Azt pedig nem fogja látni, hogy önkielégítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!