Használhatok "super" tampont?
Figyelt kérdés
Ami nagyobb, mint a normál. A kérdésem úgy értem, hogy ha eddig csak normált használtam, nem lesz-e kellemetlen a behelyezés, vagy a kivétel, amikor már megszívja magát és még nagyobb lesz?
Nem vagyok már szűz, de nem élek nemi életet jelenleg. Az új munkám elég sok járkálással és utazással jár, amikor órákig nincs lehetőségem tampont cserélni. A menstruációm elég voltozó, egy normál ob tampon mondjuk kényelmesen 3 órát bír, van hogy 4-5 órát, van hogy csak 1 órát vagy kevesebbet. Szóval inkább biztosra mennék.
2017. júl. 26. 19:43
1/2 anonim válasza:
Akkora különbség azért nincs köztük vastagságra.Nyugodtan használd,ha biztosabbra szeretnél menni,meg sem fogod érezni.
2/2 anonim válasza:
Én például nem birom, mintha erősebb görcseim lennének ha nagyobbat rakok be. A felhelyezéssel nincs gond. De szerintem ez egyén függő, ki kell próbálni. Viszont azt jó ha tudod, hogy minél tovább van fent a tampon, annál nagyobb a fertőzésveszély állítólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!