Nem megy fel a tampon.4 ciklusa próbálgatom, a legnagyobb haladás kb 1 centi volt. Miért? Szombaton fürdeni megyünk az osztállyal és biciklizni, és el akarok menni.
Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 17:31
11/17 anonim válasza:
Nekem is néha fentakad attól függetlenül hogy nem vagyok szűz. Olyankor kicsit kintebbhúzom, és egy picit hátrafelé tolom akkor viszont megy.
12/17 anonim válasza:
Szerintem egy hét alatt el kellene hogy múljon. De amúgy eszembe jutott még valami: mekkora tamponnal próbálkozol? Én mindenképpen azt javaslom, hogy a minit használd, főleg, hogy már nem is fogsz erősen vérezni, meg amúgy is az a legkisebb. Én is azt használtam régen.
13/17 A kérdező kommentje:
A minivel próbálkoztam, de most rájöttem, hogy nem az a lyuk. De ebbe (vagyis a jóba) már sehogy sem megy bele. Még csak el sem indul. Borzasztó. De fáj, és mit tegyek?
2010. máj. 23. 14:58
14/17 A kérdező kommentje:
De sztem megakad a csiklóba vagy mibe. Nagyon pici ott a lyuk. Ilyen 2 milliméter. De ez normális? Nem lehet, hogy nekem valami bajom van? Ezt nem értem! SEGÍTSETEK!!!
2010. máj. 23. 14:59
15/17 anonim válasza:
Na figyelj kislány! A puncidban van két lyuk. Elől van a húgycső, az 2 milliméter. Mögötte van a hüvely, oda fel kéne mennie a tamponnak, hacsak nem a szűzhártyádon van túl kicsi lyuk. De csak hüvelyedbe próbáld dugni, tudod, az a van a puncidba hátrább. Az altesteden a harmadik lyuk, az már a végbélnyílásod. De az úgyis hátul van a popsidon.
16/17 anonim válasza:
Akkor ezt most tanulmányozd át. Amit te keresel, az a hüvelynyílás. Persze ilyen ábrát adnak a tamponhoz is, tehát érthetetlen, hogy a fenébe nem találod.
Az oktatás hibája és a szülő-gyerek kapcsolat bukása, hogy egy tizenéves lány ennyire nem ismeri a saját testét.
17/17 A kérdező kommentje:
Óh! Akkor legalább már tudom, hogy az a jó lyuk! :)
De még mindig nem megy fel. Ez reménytelen! Pedig nyáron táborban is lesz és mindent össze fogok éjjel kenni! :S
2010. máj. 24. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!