Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak hogy megjöjjön...

Mit csináljak hogy megjöjjön a menstruációm?

Figyelt kérdés

Jelenleg külföldön vagyok még 2 hétig, csak utána tudok elmenni orvoshoz. Terhesség kizárva, ez biztos. Már 13 napja késik.

Mi lehet az oka, és mit tehetnék hogy megjöjjön?

Köszi előre is.

2017. júl. 25. 06:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom ,tesztelj még egyszer .HA túl korai volt a teszt ,elképzelhető ,hogy kaptál egy negatív eredményt a terhesség ellenére is.Nekem van gyerekem ,jól emlékszem rá,hogy az első terhességi tüneteim között szerepelt a mindjárt megjön érzés és a puffadás ill .a has szurka ( rövid ,tűszúrás szerű érzetek )
2017. júl. 26. 14:25
 12/16 A kérdező kommentje:

Az a baj, utolsó, hogy ezek mind jelentkeznek nálam is. Amint haza mentem, megcsinálok majd mégegy tesztet.

Gyógyszert nem szedtem semmilyet. Esetleg a stresszt tudom még magyarázatként felhozni, de ennyire?!

Még mindig 100% biztos vagyok benne, hogy terhes nem lehetek, de azért majd csinálok mégegy tesztet.

Illetve ha megjön mire hazaérek, ha nem, mindenképpen meglátogatom az orvost a panaszaimmal.

A lényeg hogy nem, még mindig nem jött meg ... 16 nap késésnél járok.

Örülnék babának meg nem is, de akkor is tuti, hogy nem lehetek terhes.

2017. júl. 28. 14:46
 13/16 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi. Csak időnként hasszurka, és gyakran puffadás. Volt hasmenésem is. Melleim kezdenek fájni. Talán megjön végre .. 18. nap
2017. júl. 30. 23:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia....irok privát..
2017. júl. 31. 06:43
 15/16 A kérdező kommentje:
14-es: rendben, várom
2017. júl. 31. 12:56
 16/16 A kérdező kommentje:

Ma reggelre, a ciklusom 52. napjára, a teljes július kimaradásával végre megjött a menstruációm.

Mindenesetre még mindig csak hétfőn tudok elmenni orvoshoz, és így is el fogok, hogy már megjött, mert tudni szeretném mi az oka a kimaradásnak.

Köszönöm az eddigi válaszaitokat.

2017. aug. 1. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!