Szervi elváltozásom nincsen, ami ezt okozhatná, kérdeztem a nőgyógyászt. De nekem borzasztóan fáj, nem úgy, hogy egy kicsit kellemetlen, vagy ilyesmi, hanem Nagyon :-( Az együttlét során szokott esetleg enyhülni egy idő után, de teljesen nem múlik el. Síkosító nem befolyásolja. Elvileg az a baj, hogy nem vagyok ellazulva odalent, de fogalmam sincs, hogy erre hogy tudnék hatással lenni :-( Volt már valaki hasonló helyzetben? Hogy sikerült ezt megszüntetni?
Rengeteg nő küzd ezzel a problémával, és rengeteg topic van ebben a témában.
Google keress rá
2017. júl. 25. 09:53
3/7 anonim válasza:
a nőgyógyásztól csak a szervi elváltozás meglétét kérdezted, vagy mondtad is neki, hogy fáj az együttlét?
jó eséllyel tud segíteni, ha máshogy nem, megfelelő helyre irányít a problémával.
2017. júl. 25. 10:55
4/7 anonim válasza:
mondjuk azon gondolkodom, hogy egy normális nőgyógyász meg is kérdezi, hogy minden oké-e. Legalábbis tőlem szokta kérdezni, hogy fáj-e, van-e orgazmus, stb... ez nem a perverzióit elégíti ki az orvosnak, hanem fontos információ.
2017. júl. 25. 10:56
5/7 anonim válasza:
Bent a hüvelyben érzel kellemetlen érzést, vagy a hasad fáj? Ahogy előttem is írták, ilyenkor általában valamilyen gyulladásra kell gyanakodni.
De ha tényleg nincs szervi baj, akkor viszont lelki eredetű. Állandó partnered van? Jó a kapcsolatotok? Nem szorongsz valami más miatt? Neten biztos találsz nagyon jó ellazulós technikákat, próbálj meg nem aggódni a szex miatt.
Illetve az is sokat segít, ha megnyújtjátok az előjátékot. Sok csókolózás, simogatás stb, hogy megfelelően el tudj lazulni. Mindenképp beszélj erről őszintén a pároddal, és kísérletezzetek, hogy neked hogy a legjobb.
2017. júl. 25. 14:52
6/7 anonim válasza:
Ez nem normális, szerintem az orvasod csak túlesett rajtad, futószallag morállal dolgozik... Keress fel egy másikat, és mond el neki a panaszaidat, javaslom magánklinikára menj, biztos- ami biztos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!