11 napos menstruációm van. Az elöző hónap is zavaros volt. Szerintetek miért?
11 napja menstruációm van. Ebből a 11 napból van, amikor a tampon is felesleges.Viszont van, amikor rendesen meg van és hányinger/görcsölés is van. Tehát egyszer enyhe, egyszer erős. A múlt hónapban normális volt, viszont előtte és utána is majdnem egy hétig barnáztam. Ezelőtt szedtem fogamzásgátlót, de abbahagytam a nyugtató szedése miatt. Helyette óvszerrel védekezünk. Eddig mindig 3-4 napos intenzív vérzésem volt és kész. Most viszont barnázás meg 11 nap mentsruáció.
Kezd olyan lenni, mintha egész hónapba meglenne.. Nagyon zavaró.
Mikor már elmúlt a verzés utána volt egy aktusom a párommal. Az aktust követően ismét megindult a verzés 2-3 napig. Nem volt durva es szaraz sem voltam. Elszeretnék menni nőgyógyászhoz termeszetesen, de ilyenkor el lehet? Félek, hogy belém nyúl aztán elered belőlem a vér.. Olyan kellemetlen ez a helyzet. Vagy ilyenkor nem vizsgál meg csupán gyógyszert ír?
A gyógyszerrel kapcsolatban pedig, mint írtam fogamzásgátlót szedtem, de váltottunk gumióvszerre nyugtató szedése miatt. Ilyenkor fogamzásgátlót ír fel,hogy jó legyen a menszeszem vagy mást?
Utoljára októberben voltam nőgyógyásznál.
18/L.
aktus után jelentkező vérzés akár polip jelenlétét is jelentheti. de lehet, h csak egy egyszerű hormonzavar.
előző hónapban hasonlóan voltam.
szóltam az asszisztensnek, hogy vérzek (kb folyamatosan), így nem kellett azonnal vetkőzni, hanem először beszéltem csak a dokival. Aztán bizony vérzés mellett is megvizsgált. manuális és uh is volt.
csak kezdetben éreztem magam kellemetlenül, de a doki nagyon természetesen kezelte a helyzetet. így végül még csak zavarban sem voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!