Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Nektek a betét vagy a...

Lányok! Nektek a betét vagy a tampon vált be?

Figyelt kérdés
Miért? És milyen márkájút használtok?
2017. júl. 23. 11:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Márka igazából mindegy. Többnyire Naturella vagy DM saját márkásat szoktam használni. Egyébként én mind a kettőt használom akár egyszerre, ha a vérzés erőssége megkívánja.
2017. júl. 23. 11:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Ugyanazt veszem mint az első.
2017. júl. 23. 11:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Tampont használok.

A betétet nem tudom elviselni. Akármilyen kényelmesre gyártják, számomra olyan, mintha pelenkát viselnék, plusz irritál is, nem is szellőzik odalent a bőröm így. Pláne nagy melegben nagyon gáz érzés. Illetve utáltam annak idején, mikor betétet használtam, hogy gyakorlatilag egész nap vérben voltam odalent. Nyilván az ember nem mosakodhat minden mosdóhasználat után.

OB vagy Naturella márkát használok.

2017. júl. 23. 11:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én csakis betétet használok.

Nem tudom, kinek milyen a menstruációs vére, de nekem egyáltalán nem olyan, mint amit a vénából vesznek, hanem (bocs a leírásért) sűrűbb, és darabos is. Ezzel tampon nem igazán tud elbánni. Viszont a hüvelyem természetes nedvességét nagyon jól felszívja, így szárít. :(

Úgyhogy én maradtam a betétnél. Igazából nincs márkaigényem. Általában az a kritérium, hogy szárnyas legyen, hosszú és gazdaságos kiszerelésű, 14-16 db-os csomagolásban.

2017. júl. 23. 11:48
 5/11 anonim ***** válasza:
3. Válaszolót osztom szóról szóra.
2017. júl. 23. 11:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Betétet használok mert nem tudok tampont. Elvagyok vele csak kellemetlen ebbe a nagy melegbe. Libresse vagy Alwayst szoktam használni. Csak is szárnyast.
2017. júl. 23. 12:30
 7/11 Metionin ***** válasza:
A tampon. Ob minit használok, ez az egyetlen, ami annyira kicsi, hogy fel tudom rakni. A betéttel sajnos sosem tudtam kibékülni, mindig átáztam, szaga volt, olyan volt mint egy pelenka.
2017. júl. 23. 18:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. #1 #2 nektek nem furcsa ha egyszerre tampon is és betét is van?
2017. júl. 23. 19:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Itthonra betét - Migrosos.

Elmenetelkor és éjszakára tampon - Aldis.

2017. júl. 24. 11:05
 10/11 anonim ***** válasza:

Erős a vérzésem így tampont használok + Tisztasági betétet. Kényelmes nem kell fél óránként cserélni.

Ha utazok akkor tampon + biztonság kedvéért teszek be normál e.ü. betétet is tisztasági betét helyett

23 N

2017. júl. 27. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!