Cukorbetegség okozhatja a menstruacio kimaradását?
Figyelt kérdés
Kedves Diabeteses sorstársaim! Érdekelne, hogy valaki járt-e mar hasonló cipőben mint en. Menstruacios ciklusaim sosem voltak pontosak, de altalaban 33-37 nap kozott voltak. Mar lassan tobb, mint 2 hete késik, de alhasi gorcseim es vese tájékán is vannak enyhe gorcseim. A cukorbetegség befolyásolhatja a ciklust? Válaszokat előre is köszönöm!2017. júl. 22. 10:22
1/8 anonim válasza:
Előfordulhat, de nem valószínű. Nem ért mostanában sok stressz? Vizsgák, határidők, ilyesmi.
2/8 A kérdező kommentje:
Igazabol mar egy honapja vege a vizsgaidoszaknak, amiatt mar nem stresszelek, 3 het gyakom volt mar amiatt sem, most inkabb azert stresszelek, mert késik, es aggódom, hogy esetleg bajom lehet.
2017. júl. 23. 10:42
3/8 anonim válasza:
Totàl ugyanaz vagyok mint te kérdező. Viszont nekem most kimaradt egy hónap. De egyenlőre még nem aggódom, mert az utóbbi két hónapban rengeteg stressz ért, költözés, új meló... szoval én arra fogom.
4/8 A kérdező kommentje:
Igy mar enis megnyugodtam. Koszonom szepen! :)
2017. júl. 23. 19:57
5/8 anonim válasza:
Csatlakozom a sorba. Igaz csak 3 napja késik de sose volt pontos. Frissen diagnosztizált 1-es tipusú vagyok :(
6/8 anonim válasza:
Előző vagyok: Ja és rengeteg stressz ért a vizsgaidőszak miatt illetve a cukor miatt..
7/8 A kérdező kommentje:
A vizsgaidoszakot aterzem, de a cukor miatt ne legyel az. Konnyen hozzafogsz szokni es teljes életet fogsz mellette elni. 12 eve vagyok cukros
2017. júl. 24. 10:41
8/8 anonim válasza:
Hát kell egy kis idő feldolgozni, de rajta vagyok.. :( elvégre nem az evésből áll ki az élet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!