Miért nem megy fel a tampon? Már kezdek kétségbeesni
Már régóta szenvedek vele (mármint minden egyes alakalommal megpróbálom) de egyszerűen nem megy. Próbáltam állva, guggolva, egyik lábamat felrakva, mindenhogy de egyáltalán nem megy be és fáj. Próbálok ellazulni de úgy se sikerül. Szűz vagyok és mini tamponnal próbálom és holnap megyünk nyaralni én meg itt szenvedek mert nem sikerül felraknom. Volt mással is ilyen? Mi lehet a baj?
16/l
Nekem egyből felment, nem volt semmi probléma vele, pedig szűz vagyok még mindig. Később volt, hogy nem voltam elég nedves, és nem ment be.
Próbáld ki, hogy felmegy-e az ujjad. Ha az felmegy, a tampon is fel fog. Nyilván azért nem megy könnyen, mert szűz vagy, ha az elején a nehezén, fájdalmas részen átmegy, onnantól nagyon könyen megy tovább.
Az is lehet, hogy nem vagy elég nedves, akkor tényleg izgasd kicsit magad, nekem úgy ment fel az eggyel nagyobb, meg is lepődtem, hogy akkor milyen könyen felment, nem is éreztem.
17/L
Nekem szűzen nem ment fel, hiába próbáltam.
Már rég élek nemi életet, de időnként még most sem tudom feltolni. Ez van... :/
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!