Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy gennyes pattanas nott a...

Egy gennyes pattanas nott a huvelyem es a vegbel kozott. Nagyon faj, kinyomtam, mit csinlajak vele?

Figyelt kérdés
Ki se tudom torolni a fenekem, mert ott volt egy borso meretu gennyes pattanas, kinyomtam, sarga trutyi jott ki belole, es azota is faj, és olyan mintha meg egyszer ki akarna fakadni, es tampont se tudtam berakni, mert egyszeruen nagyon huzodik ott, es nagyon erzekeny.

2017. júl. 18. 22:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
még jobban elfertőződik (ehhez pont alkalmas helyen van), rossz esetben befelé, hüvely vagy bél felé talál magának kiutat, és lesz egy klassz sipolyod.
2017. júl. 19. 12:07
 12/17 A kérdező kommentje:
Tetrant rakhatok ra? Vagy neogranormon?
2017. júl. 19. 12:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha van otthon, vmi antibakteriális kenőccsel (bactroban, tyrosur -utóbbi vény nélkül is kapható, de gyengébb) kenegesd, és én bevetnék mellé valami szteroidot is, pl pimafucort.
2017. júl. 19. 12:09
 14/17 anonim ***** válasza:
tetran is jó lehet. neogranormon szerintem tök felesleges.
2017. júl. 19. 12:10
 15/17 anonim ***** válasza:
azért guglizd ki, hogy mi az a sipoly (fistula), hátha kellően megijeszt :o
2017. júl. 19. 12:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne ijesztgesd már!!
2017. júl. 20. 08:28
 17/17 anonim ***** válasza:
igazad van, nem ijesztgetem. Jól van az úgy, nincs semmi baj, nyomogassa csak ki és ne is törődjön vele.
2017. júl. 20. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!