Már elmúlt 2 hete a menstruációm, akkor miért kezdtem el megint vérezni?
Figyelt kérdés
Mint a fentiekben is említettem 2 hete elmúlt a menszeszem és most újra elkezdtem verezni. Előtte való napokban még csak barnafolyásom volt, rögtön be is raktam a tisztasàgi betétet hisz nagyon kevés volt. Aztán kezdett pirossá vàlni mint a rendes menstruáció, de szintén nincs sok és nem is volt. Ez szerintetek mitől lehet? Én arra gondolok, hogy mivel ebben a hónapban lett a 4. alkalom, hogy megjött, hogy még nem állt be.2017. júl. 17. 22:29
1/6 Sharoonka 2160710 válasza:
Esetleg fogamzasgátlotól is lehet ha hasznaltál mert én mar 3 honapja menstrualok elso honapban rendes vérzes volt de egesz honapban aztan az elmult honapokban pecseteltem vegig ha emeltem de mar jarok dokikhoz magánrendelesre .....vagy ha szultel esetleg akkor utana meg valtozik vagy meg zavarodik a verzes vagy abortusz is okozhatja ezt ..
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
figyelmetlenül olvastál:) ez a 4. alkalom, hogy megjött a menszeszem, és talàn még nem állt be a szervezetem.
13 éves / lány vagyok!!!
2017. júl. 17. 22:38
3/6 Sharoonka 2160710 válasza:
Ja bocsiiii nem tudtam a korodat de akor szerintem igen sot biztos hogy az lehet ne aggodj nekem is ilyen zavaros volt aztan 15 -16 evesen be alt :))
4/6 A kérdező kommentje:
Semmi baj! Köszönöm szépen! 🙂
2017. júl. 17. 23:27
5/6 anonim válasza:
Fiatalon normális, hogy nem rendszeres, hanem összevissza jön meg. Ne aggódj. :)
20N
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2017. júl. 18. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!