Már 5 napja késik a havim, mitől lehet?
17 éves vagyok, mindig is pontos és rendszeres volt ( 18-19 nap volt közötte )
még szűz vagyok
fogyózok, de hetente csak egy kilót fogyok, vagy annyit se.
az utolsó egy hétbe veszekedtem kétszer is barátommal, de ez az után volt, amikor már meg kellett volna jönnie. Akkor jól felhúztam magam.
Esetleg lehet valami miatt? Nagyon aggódom, hisz mint már említettem, ilyen sosem fordult még velem elő, hogy ennyit késsen. :(
Szia! Jó gyakran jár a vérzésed! Normális ez is, de berzenkedem tőle, nekem 30 nap telik el a kettő közt.
Naszóval a tárgyra térve: ne aggódj a késés miatt, okozhatja stressz, vagy bármi, amire nem is gondolsz. Sokkal veszélyesebb, ha köztes vérzés alakul ki.
18-19 naponta járó menzesznmél meg nem is hívható késésnek 5 nap kitolódás. Simán lehet, hogy felvesz egy új tempót. Ha teljsen elmarad, vgy elkezd rendszertelenkedni, akkor viszont sipirc a dokihoz, és állj le a fogyókúráddal.
Amúgy azzal kapcs. nem az a kédés, hogy milyen tempóban fogysz, hanem hogy eszel-e rendesen. Erre te tudod a választ.
elsőnek igaza van 2 dologban is, h lehet h mostfog beállni a normálisra, mer ez a 19-20 napos menzesz ez elégg hogyismondjam...szóval nemeza normális átlag.
a másik pedig h nemaz a lényeg h hánykiló megy le, hanem az h mindent megeszel-e ami kell a szervezetednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!