Fogamzásgátló hizlal ha igen hogyan lehet megakadályozni?
Figyelt kérdés
Hamarosan fogamzásgátlót fogok szedni nem akarok tőle hízni de biztonságosnak találom ezt a módszert. Aki szed mesélne róla a használatát tudom de hogy neki volt e esetleg ilyen mellékhatása ha igen hogyan oldotta meg?2017. júl. 15. 07:12
1/2 anonim válasza:
Szia én egy dekát se híztam tőle, sőt még fogytam is 1-2 kg-t. Most olyan 47 kg vagyok. Kb 5 hónapja szedem.
Annyi az egész , hogy figyelni kell az étkezésre, mert okozhat éhségérzetet, mert egy álterhes állapotot hoz létre. Mondjuk én ugyanúgy eszem ahogy előtte. De aki hizasra hajlamos annak figyelni kell rá
2/2 anonim válasza:
Nem a fogamzásgátló hizlal, hanem az, hogy nagyobb lesz az étvágyad. Figyelni kell, miket eszel, és nem lesz semmi gond.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!