Hogyan tovább? Szülés óta folyamatos hajhullással szenvedek.
Sziasztok! Lehet kicsit hosszú lesz. Több mint másfél éve szültem. Szülés után 3 hónappal elkezdett hullani a hajam. Akkor védőnő azt mondta, normális, el fog múlni. Szedtem erősebb multivitamint. Majd hajhullás elleni hajszeszt használtam, ami segített is ( ekkor már a halántékomnál kopaszodtam). Most, abbahagytam pár hónapja a szoptatást. Újra elkezdett hullani a hajam :( Reménykedtem hogy tavaszi hajhullás, de hónapok óta megint tart. Mégha segítneke is kicsit a hajhullás elleni szerek, már tudni akarom mitől van!
Sajnos a körzeti orvosom nem túl segítő kész, így őt kihagynám a dologból, mert soha semmilyen gondomat nem vette komolyan. ( Például a Párom elment hozzá hogy 15 éve gyomorproblémái vannak, majd legyintett rá. ezután kiderült hogy glutén, tej és tojásérzékeny...Valószínű engem se venne túl komolyan a gondommal)
Ezért szeretnék inkább magán orvoshoz eljutni, mégha pénzbe is kerül, legalább figyel rám!
Na a lényeg, hogy megjártam a nőgyógyászt, igaz nem kimondottan ez a panaszom miatt, de alaposan megvizsgált, és semmi elváltozást nem látott ( mivel olvastam hogy ciszták miatt is lehet hajhullás)
Tegnap pedig fogászati panoráma röntgenen voltam, góckutatás céljából. A fogorvos azt mondta, nincs fogászati oka a hajhullásomnak.
Most éppan Endokrinológust keresek nagy erőkkel.
Úgy érzem, valami hormonális gond lehet a háttérbe, hiszen szülés óta van. Előtte se volt oroszlánsörényem, de ennyire sose hullott! Ha mégse találok pár héten belül megbízható orvost, kénytelen leszek elmenni a háziorvosomhoz, aki valószínű hülyének fog nézni hogy ez a legnagyobb bajom.
Votl valaki hasonló helyzetbe? kiderült végül a hajhullás oka? Én most nagyon elhatároztam hogy kivizsgálatom magam, és kiderítem mitől van. De valahogy félek hogy sehol nem fognak semmit találni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!