Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Befolyásolja a fogamzásgátló...

Befolyásolja a fogamzásgátló tabletta a szívműködést?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__8723..

Ezt a kérdést írtam, szoval lényeg, nagyon erős szívdobogás, dokihoz mentem, EKG, vérvétel, pajzsmirigyvizsgálatra küldenek. Ennel a vizsgálatnál megmondjam a dokinak, h szedek tablettát, vagy rákérdez? vagy egyáltalán vagy köze egyiknek a másikhoz?

2010. máj. 21. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Szóljál neki a tablettáról,a biztonság kedvéért.Már csak azért is,mert ha nem is befolyásolja de esetleg gyógyszert kell majd szedned,akkor nem biztos hogy lehet együtt szedni a fog.gátlót a szivgyogyszerrel.
2010. máj. 21. 16:30
 2/4 A kérdező kommentje:
es mire szamithatok ennel a vizsgalatnal? Faj?
2010. máj. 21. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:

annyiban befolyásolhatja, hogy érszűkület alakulhat ki, ami a szívre veszélyes lehet.

ha a doki semmit sem talált a szíveddel akkor nincsen semmi baja, nemvagy szívbeteg. hirtelen erős szívdobogás akárkinél felléphet, akár a stressztől is. lehet szívzörejed is, de azt gondolom észrevették volna, de azsem komoly

2010. máj. 21. 16:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát csak EKG-t csinalt a doki, azon eszre lehet venni a szivzorejt? Mert csak ilyen papirt nyomtatott ki, hallani nem hallottam semmit, utána meghallgatott, de nem mondta, h gond lenne. De fel fognak szerelni rám egy napra ilyen gépet, figyelni, h egy egesz nap mit működik a szívem. De gondolom ez ilyen panasznál kötelességük, h teljesen kivizsgáljanak.
2010. máj. 21. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!