Mitől lehet duzzanat a hüvelybemenetemnél?
Az a problémám, hogy ritkán vagyunk együtt a párommal, kb 3 hete voltunk utoljára. azóta először szörnyű viszketés jött rám, ott alul, folyásom, ilyesmi nem volt. aztán nemrég (nem egyből jött ez elő kb 2-3 nap múlva), szeméremajkam mellett egy hatalmas pattanásszerű vmi nőtt, amit először csak bőr alatt lehetett érezni, hatalmas volt, most már ki is dudorodik, olyan mint egy pati. aztán most vettem észre, hogy a hüvelybemenetemnél is van egy ami fáj, és viszket is az egész:(. egy pukli, kb mint két borsószem akkora. Sose volt semmi bajom!! Én mással nem voltam csak a párommal. Persze hétfőn egyből doki. Csak hát nagyon félek, nem e valami komolyí??? kérlek aki tud vmit, sgítsen megnyugodni, hogy ez gyógyítható, másfél éves kisfiam van, és nagyon parás vagyok!! köszi előre is...
(jah h miért nem mentem eddig dokihoz: mert a viszketés ugye hol elmúlt hol előjött, nem kötöttem egybe a dolgokat, és a kisfiam is beteg volt,nem is figyeltem rá:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!