Fehér folyás és fürdőruha?
4 év után először megyek strandra a hónap végén. A mensim 14 éves koromban jött meg, előtte nem volt folyásom, azóta pedig minden nap, és sajnos elég sok. Voltam vele nőgyógyásznál, semmi rendelleneset nem talált ezzel kapcsolatban.
Ma veszek új fürdőruhát, de elbizonytalanodtam, nem akarok sokat a vízben lenni és félek, hogy amíg a parton vagyok, átázok a folyás miatt :(
Ha mázlim van, akkor pont meglesz a mensim és a tampon mindent megold, de PCOS-m van, úgyhogy az sem biztos, hogy egyáltalán megjön a hónapban.
Van valakinek valami ötlete? Rakjak bele betétet? Olyan színű fürdőruhát keressek, amin talán nem látszik meg? El se menjek?
17/L
Nem hiszem, hogy átlátszana.
nekem is van kb minden nap. strandra nyugodt szívvel járok
Minden nőnek van fehérfolyása szinte minden nap. Mégis mennek strandra. Szerinted hogy látszana meg, amikor vizes leszel? Sehogy nem fog. Tampont emiatt ne tegyél be, azt csak menstruáció alatt szabad használni! Ha felteszed, kiszárítja a nyálkahártyát, alig tudod majd kivenni, így felsértheti a hüvelyedet, és sokkal könnyebben kapsz el fertőzéseket. Szóval az előző válaszolók hülyeséget tanácsoltak...
20N
Sajnos volt olyan, hogy a nadrágomon is látszott a folyás, utána kezdtem tisztasági betétet használni, de abból sem egyet használok naponta, az utóbbi időben wc papírt is rakok oda, hogy kicsit spóroljak. Ezért félek, hogy majd meglátszik a fürdőruhán, hiszen a parton biztos sokat leszek. Tampont biztos nem használnék, tisztában vagyok azzal, hogy csak menstruáció alatt lehet használni.
Tegnap elmentem fürdőruhát venni, mit ne mondjak, annyi h*lye tarka, világítós bikini volt, nekem csak egy szolid kellett volna, végül egy feketét találtam. Talán azon nem fog annyira meglátszani, de lehet, hogy ha a parton leszek, berakok egy betétet, wc papírt, vagy zsepit, már csak azért is, hogy ne érezzem folyamatosan a folyást.
Már miért ne lehetne használni menstruáción kívül is? Ha egyszer folyásod van, és bőséges, akkor ugyanúgy felszívja a tampon is....
Te jó ég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!