Másnak is látszik a mellkasán a szívdobogása?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon látszik a bal mellem alatt, utánaolvasva úgy értem, hogy ott van a szívcsúcs, és annak a lökése látszik. De nagyon. Igaz, vékony vagyok, de akkor is abnormálisnak tűnik, hogy szinte a bőrőm alatt dobog a szívem, kézzel is nagyon lehet érezni. Van másnak is ilyen?2017. júl. 9. 20:18
1/7 anonim válasza:
Tényleg nincs jobb dolgod, mint a bal melledet nézegetni? :D
Már rég kiderült volna, ha valami nem lenne rendben a szíveddel.
2/7 A kérdező kommentje:
Most miért baj, vagy miért zavar, ha megkérdezem azt, ami érdekel?
2017. júl. 9. 20:25
3/7 anonim válasza:
Nekem is látszik, nem véletlenül, van enyhe szívmegnagyobbodásom, emiatt a szívcsúcs jobban és kicsit máshol látható és érezhető, mint kellene.
4/7 A kérdező kommentje:
Hú, ez nem hangzik jól.
Szerinted vizsgáltassam meg a szívemet emiatt?
2017. júl. 9. 20:40
5/7 anonim válasza:
Ezt te tudod, én nem azért fordultam kardiológushoz, mert látszik a szívdobogásom, hanem más panaszaim voltak, a házidoki meghallgatott, beutalt és így derült ki. Ha nincs más panaszod, szerintem ne foglalkozz vele.
6/7 anonim válasza:
Nekem is látszik a szívdobogásom. Ha állok, akkor is általában látszik a mellkasomon a lüktetése, ha fekszem, akkor pedig nagyon látványos. Kérdeztem erről orvos ismerőst, azt mondta, nem feltétlenül utal szívproblémára, vékonyabb embereknél előfordul.
7/7 anonim válasza:
Az enyém akkor látszik, amikor tachikardiás epizódom van, akkor viszont eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!