Fogamzásgátló mellett kis vér?
Első hónapom. PCO miatt szedem. Kezdés előtt 1.5 hónap folyamatos verezgetés, tablettával elmúlt azonnal.
Hormon dús bogyót kapok épp a pco miatt, most van a 13. nap és pár csepp vér bő folyással.
Normális az elején? :/
Én is PCO miatt szedem, csak nekem azt mondta a doki, hogy kezdjem el a menstruáció előtt több mint egy héttel, mert el akarja tolni a ciklusom.
A ciklus első napján vetted be az első szemet? Mert ha igen, akkor valószínű, hogy emiatt van áttöréses vérzés akkor, amikor még nincs tablettamentes hét. Három hónapot várj, ha utána sem áll be rendesen, akkor menj vissza a dokihoz.
Köszi szépen a választ :)
Igazából amiatt mentem el mert a menzeszek között is pecseteltem (évente 1-2 mensim volt anno) most gyógyszerre megjött egymás után 3*.
Amikor elmentem azt hittem meg mindig a pecseteles de ő azt mondta ez már mensi.
Így lehet h 2. De lehet h 1. Napon sikerült kezdenem.
Akkor remélem csak emiatt volt :) köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!