Menstruáció leröviditése hogyan lehetséges? Több info lent!
Figyelt kérdés
Holnap (az az 10.-én) megyek táborba és nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni emiatt.2-3 napot kellene röviditeni de sajnos most előszőr nagyon erősen megvan.Kérlek titeket h értelmes válaszolat írtatok Köszi!!!13/L2017. júl. 9. 11:28
1/5 anonim válasza:
Holnapig semmit se tudsz tenni. Akármit próbálsz, az pont holnap reggelre hat.
A legjobb az lenne, ha tampon mellett betétet is használsz, amíg ennyire megvan. Utána elég csak a tampon, akkor akár úszni is tudsz, és fürdőruhában sem látszik.
Vigyél görcsoldót, biztos ami biztos. És érezd jól magad!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!A tamponnal még nem próbálkoztam de lehet még hanyagolom.Igazából már 1-2 nappal ezelőtt elkezdtem ezeket a "praktikákat" használni csak hátha van valakinek egy bevált vagy esetleg egy próbát megérő tanácsa.
2017. júl. 9. 11:41
3/5 anonim válasza:
Nézd, naponta kb. megkérdezik ezt. Az emebri test nem így működik, belül egy seb vagy, ami vérzik és annak gyógyulnia kell. inkább szokd meg korán, hogy a menstruáció ezzel jár sajnos. Vagy kipróbálod a tampont,a mi amúgy nagyon sokat könnyít az egészen vagy ez van és ki kell bírni. Nincs "pratika", lehet szórakozni ilyennel, hogy citromlé és társaik, de inkább az alapvető biológiával kéne tisztában lenni. Nyilván nem erre a válaszra számítottál, de ez van.
4/5 anonim válasza:
Semmivel sem lehet befolyásolni a menstruációt.
Nem lehet rá hatni.
Ilyenkor el kell fogadni, hogy sajnos kellemetlen, de ez van.
5/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem igen lehet vele mit kezdeni csak próbáltam ehy kis remény lehelni ebbe a dologba.
2017. júl. 9. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!