Ez normális? (Menstruáció)
Figyelt kérdés
Februárban jött meg az első menstruációm, de azóta semmi. Olvastam, hogy ha 3 hónapig nem jön meg, akkor orvoshoz kell menni. Nekem ez már az 5. hónap. Nagyon aggódom.
14/L
2017. júl. 7. 21:43
1/7 anonim válasza:
Normális, hogy ilyenkor rendszertelen. Nyugi, be fog állni, de ehhez még pár évet várnod kell.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. De abba hogy rendszertelen, beletartozik az is hogy nem jön meg ennyi ideig?
2017. júl. 7. 21:55
3/7 anonim válasza:
Persze, ne aggódj. Ha 16-17 éves korodig nem áll be, akkor kell orvoshoz menni. De ilyen fiatalon első mensi után teljesen felesleges.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2017. júl. 7. 22:01
5/7 anonim válasza:
Nekem az első után fél évre jött meg a második. Utána is kimaradt egy-egy hónap.
6/7 anonim válasza:
Nekem az első után 2 havonta jött meg. Aztán 7 hónap kimaradás és utána se lett rendszeres csak 1 év múlva. Ne aggódj. Be fog állni. Ez még normális. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2017. júl. 8. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!