Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nyaralásra jön meg, hogyan...

Nyaralásra jön meg, hogyan tanuljak meg addig tampont használni?

Figyelt kérdés
Nyár végén nyaralásra megyek, és pont ott jön meg. Szeretnék fürödni is ott lesz medence meg ilyenek és én betéttel még napozni sem szivesen megyek ki..meg amúgy a legnagyobb szokott kelleni mert különben megy minden irányba a cucc.. Soha nem használtam tampont, próbálkoztam de mivel fájt, és szűz vagyok, nem mertem soha nagyon erőszakos lenni mert nem egy tamponnal szeretném elvesziteni a szüzességem :D. Félek, ez a legnagyobb baj. Segitsetek kérlek, hogyan csináljam, sokat jelentene :). Egy mensim lesz még előtte és ez az egy esélyem maradt "gyakorlásra". Köszi előre is.
2017. júl. 7. 12:10
 1/3 anonim válasza:
100%
a szüzessségedet semmiképp sem fogod elveszíteni a használatával. azon ne izgulj! sérülhet a szűzhártyád de az nem a szüzesség elvesztését jelenti. erről pedig szerintem anyukáddal kéne beszélned, biztosan segíteni fog ebben. erőszakkal pedig ne is próbálkozz, az sose jó. de egyébként tamponok dobozában szokott lenni egy használati utasítás, az is biztosan a segítségedre lesz. elég alaposan levannak írva a dolgok, rajzokkal meg mindennel. :)
2017. júl. 7. 12:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Lazulj el. Vegyel fel egy kenyelmes pozt (akar fekve) hogy a kezed jol odaferjen. Egyik kezeddel tapintsd ki a lyukat masikkal rakd be a tampont. Majd kezd ovatosan nyomni ha nem megy nyomd kicsit mas iranyba, probalgasd. Ha sikerult annyira rakd fel hogy legalabb meg a fel ujjad beferjen utana de elhet akar tobb is. Esetleg most amig nincs meg nyomd fel az ujjad. Ha az befer befog az OB mini is. Remelem segitettem. Ha kerdesed van nyugodtan irj privit. 13/l (elso mensim ota tampont hasznalok)
2017. júl. 7. 13:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne félj, nem fogod ettől elveszíteni, a szüzesség ardig tart, amíg nem szexelsz, amikor az megtörténik, akkor veszted el a szüzességed. Teljesen más, ha a szűzhártyád sérül. Van aki észre sem veszi, sport közben is sérülhet, a tampon is egy a sok közül.

Ne görcsölj rajta, fura lesz nyilván, de ha az ujjad bemegy, nem lesz gond. Esetleg ha kicsit izgatod magad előtte, könnyebben bemehet, de tényleg az a legfontosabb, hogy lazulj el, és olyan mélyre told, amennyire csak tudod, nem fogod érezni. Persze ha nem elég erős a vérzés, kkor nehezebben, fájdalmasabban megy be, de nekem inkább kifelé szokott kellemetlen lenni, mintha beragadna, de ettől nem kell megijedni, húzd óvatosabban, miután kijött, úgy sem fog fájni.

2017. júl. 7. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!